40000 ДОЛ США НА ОРГАНІЗАЦІЮ ДІАЛОГУ МІЖ МОЛОДДЮ УКРАЇНИ ТА ІНШИХ КРАЇН

КОЛИ: до 7 листопада 2022

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: протидія пропаганді та дезінформації

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Програма «Мріємо та діємо» виконується міжнародною некомерційною організацією IREX за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

IREX шукає кваліфіковану партнерську організацію, яка має достатньо спроможності та досвіту, аби реалізувати проєкт з проведення діалогів між молоддю України з молоддю інших країн. Основною метою таких діалогових сесій має стати посилення голосу української молоді за кордоном задля покращення розуміння того, що відбувається в Україні в контексті війни із росією, протидія російській дезінформації та пропаганді, а також налагодження зв’язків української молоді з молоддю за кордоном.

IREX пропонує віддавати пріоритет для проведення діалогових сесій з молоддю країна, які знаходяться під суттєвим впливом російської пропаганди та дезінформації.
У цьому Запиті на подання грантових заявок (ЗПЗ) викладається інформація, необхідна заявнику для розробки та подання пропозиції на розгляд.

Сума

В рамках конкурсу буде надано один грант загальною сумою до 40 000 доларів. Розмір фінансування за грантом може бути збільшений залежно від потреб проєкту.

Можливості

Очікувані результати впровадження проєкту:
– заходами проєкту охоплено не менше трьох країн, окрім України;
– проведено щонайменше 15 діалогових сесій між молоддю України та молоддю інших країн;
– підвищено поінформованость молоді за кордоном про Україну та життя української молоді, в тому числі, в умовах війни з росією;
– підвищення прихильного ставлення до українців та українок серед молоді
інших країн, яка охоплена заходами проєкту;
– підвищення поінформованості української молоді про життя молоді в країнах, які охоплені заходами проєкту;
– налагоджено соціально-культурні зв’язки між учасниками проєкту з України та інших країн, що підтверджується відповідними історіями взаємодії,
яка продовжилась після участі молоді в діалогових сесіях.

У разі успішної реалізації проектів за даним конкурсом, IREX може
продовжити роботу з обраним партнером і розширити масштаби і тривалість проєкту.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ