2500 ЄВРО НА МІСЯЦЬ – СТИПЕНДІЯ ДЛЯ ПОЛІТИЧНИХ ЛІДЕРІВ ВІД EUROPEAN UNIVERSITY INSTITUTE

КОЛИ: 25 січня 2023 року (14:00 CET).

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: політика, державна служба, ЗМІ, неурядові організації та інші

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Ми приймаємо заявки з будь-якої точки світу, незалежно від національності. Громадянство ЄС не вимагається. Хоча вікових обмежень немає, очікується, що заявники продемонструють щонайменше 10 років відповідного професійного досвіду. 

Загальна інформація про кандидатів:

  • Професіонали середньої ланки, здатні продемонструвати серйозний професійний досвід (мінімум 10 років) і потенціал для майбутньої досконалості в певній сфері політики; кандидати з суто академічним профілем зазвичай не розглядатимуться.

  • Самомотивований і цілеспрямований , здатний самостійно виконувати заходи, представлені в робочому плані стипендії.

  • Відкриті та допитливі люди, готові брати участь у дискусіях з колегами на теми, які можуть виходити за рамки їх сфери знань.

Критерії оцінки:
  • Досягнення та потенціал : професійна досконалість оцінюється на основі внеску кандидата в певну сферу політики на основі резюме та будь-яких інших підтверджуючих доказів заявки. Потрібен мінімальний ступінь бакалавра або еквівалент.

  • Сфера уваги : ​​Сфера роботи кандидата має бути узгоджена з основними сферами діяльності STG або ініціативами та програмами, які проводяться . Інші теми також можуть бути розглянуті, але перевага буде надаватися заявникам, які охоплюють політичні сфери факультету та програм STG.

  • Робочий план стипендії : апліканти оцінюються на основі професійної суті їхнього робочого плану, а також його здійсненності, застосовності в контексті транснаціональної політики та потенційного впливу.

  • Мотивація : Кандидати повинні бути в змозі сформулювати, яку зміну досвід стипендії матиме на їхній професійній подорожі, а також те, що вони можуть запропонувати STG. Перевага надається заявникам, які можуть як зробити внесок у програми та заходи STG, так і отримати вигоду від перебування в STG та EUI.

  • Різноманітність : програма прагне до тематичної та географічної різноманітності, а також гендерного балансу серед стипендіатів.

Можливості

Стипендіати проводять п’ять-десять місяців у STG, розробляючи політичні рекомендації та практичні рішення для нагальних питань транснаціонального значення, натхненні та інформовані їхнім досвідом роботи. Крім того, стипендіати відвідують тренінги з підвищення професійних навичок і можуть вільно брати участь в академічному житті та діяльності EUI для покращення свого проекту стипендії. У той же час стипендіати збагачують спільноту STG , вносячи свій особистий досвід у викладання, навчання та спілкування в Школі.

Після завершення програми стипендіати приєднуються до глобальної мережі випускників професіоналів із політики та мають доступ до можливостей навчання протягом усього життя в EUI.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ