1000 ДОЛ США ДЛЯ ФОТОГРАФІВ

КОЛИ: до 31 грудня 2022 року

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: фотомистецтво

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Центр Мухаммеда Алі в Луїсвіллі, штат Кентуккі, має честь оголосити свій дев’ятий щорічний міжнародний фотоконкурс «Shining a Light» і подальшу виставку. Цього року Центр Алі просить учасників надіслати фотографії, які ілюструють унікальний вплив ув’язнення на жінок-в’язнів.

Наприкінці конкурсного періоду Центр Мухаммеда Алі підготує виставку в документальному стилі, яка буде експонуватися з середи, 8 березня 2023 року.

Сума

В рамках Конкурсу Центр Мухаммеда Алі вручає учасникам грошову нагороду безпосередньо за перше, друге або третє місце.

1-й приз — 1000 доларів США
2-й приз — 750 доларів США
3-й приз — 500 доларів США

Можливості

Грошовий приз буде надано у вигляді цифрового переказу Swift. Якщо ви отримаєте один із перерахованих вище грошових призів, вам потрібно буде надіслати відповідну банківську інформацію на bgoldy@alicenter.org для переказу.

Необхідна інформація від фотографа-переможця: особистий банківський номер Swift, назва банку, адреса банку, ім’я для індивідуального рахунку та номер рахунку. Після повідомлення про нагороду буде надана додаткова інформація про переказ коштів. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт Swift: https://www.swift.com/ . Призи будуть надіслані протягом 4 тижнів після повідомлення про перше, друге або третє місце.

Якщо ви живете в країнах, зазначених у поточному списку Управління контролю за іноземними активами, програм санкцій та інформації про країни Міністерства фінансів США, ви не матимете права на отримання грошових призів у цьому конкурсі ; однак, ви можете взяти участь у цьому конкурсі, надсилаючи фотографії. Перейдіть за посиланням, щоб переглянути поточний список OFAC: https://home.treasury.gov/policy-issues/financial-sanctions/sanctions-programs-and-country-information . 

Інше визнання:

  • Прес-реліз

  • Веб-сайт

  • Соц.медіа

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ