ДЕДЛАЙН: 10 липня 2024 року
ДЕ: вся Україна
ГАЛУЗІ: харчова промисловість, IT, бізнес, виробництво, переробний сектор
❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️
Замовити оформлення грантової заявкиFOODITY dataU — це хмарна розподілена платформа для безпечного обміну даними, що відповідає вимогам GDPR. Вона дозволяє повністю контролювати дані, в тому числі те, з ким вони передаються і на який термін. Сервіс можна використовувати для обміну даними між громадянами (власниками даних) та сторонніми сервісами (обробниками даних) або між двома компаніями відповідно до їхніх угод про нерозголошення.
Метою конкурсу є створення технологічних рішень, що сприятимуть інноваціям у сфері харчування, залучатимуть користувачів та забезпечуватимуть збереження їхніх персональних даних.
На конкурс приймаються пропозиції технологічних стартапів та МСП щодо рішень з мінімальним початковим рівнем від 4 до 6 TRL. Усі пілотні проекти повинні бути спрямовані на соціальні інновації та включати заходи із залучення громадян у свій робочий план.
Для кого
Щоб досягти відчутних та ефективних рішень, команди, які їх розробляють, повинні бути різноманітними. Саме тому до участі запрошуються організації, які мають досвід у сфері технічних та соціальних інновацій, а також у сфері залучення громадян.
Заявники можуть подавати пропозиції у формі МСП/стартапу та у партнерстві з іншими 2 або 3 організаціями, які є поєднанням комерційних та некомерційних організацій.
-
Малі та середні підприємства (МСП) та стартапи, які розробляють рішення для інновацій на основі даних у сфері персоналізованого харчування, сталих харчових систем та досвіду покупок.
-
Суб’єкти соціальних інновацій (SIA), які пропонують нові практики, спрямовані на розширення прав і можливостей громадян та конкретні дії для забезпечення суверенітету даних, а також асоціації, що представляють інтереси споживачів у сфері здоров’я та харчування
-
Науково-дослідні та технологічні організації (НДО) та університети, які працюють над просуванням передових технологій та вирішенням проблем, пов’язаних з інноваціями в галузі охорони здоров’я та харчування на основі даних, а також над механізмами збереження суверенітету громадян над їхніми персональними даними в рішеннях щодо охорони здоров’я та харчування.
-
Навчальні організації, які орієнтовані на харчову промисловість, такі як кулінарні школи або школи дієтології, і зацікавлені у навчанні та експериментах з використанням даних для інновацій та підвищення конкурентоспроможності у виробництві продуктів харчування та плануванні раціону харчування.
Можливості
-
Гранти до 187 500 євро на одного бенефіціара.
-
Доступ до технологій та технічна підтримка для розробки своїх рішень.
-
Експертне наставницво: від маркетингу та продажів до фінансування, інноваційної стратегії чи сталого розвитку.
-
Групове навчання, що включає взаємний обмін досвідом між бенефіціарами відкритого конкурсу.
-
Навчання з актуальних технічних, бізнес- та юридичних питань.
Дедлайн
Відкритий конкурс триватиме до 10 липня 2024 року (17.00 CET).