ДО 20 000 ГРН – МІНІ-ГРАНТИ В РАМКАХ КОНКУРСУ «ПІДТРИМКА ПУНКТІВ ПЕРШОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ»

КОЛИ: до 8 серпня 2023 року

ДЕ: територіальні громади Сумської, Чернігівської, Київської, Харківської областей, які постраждали від військових дій російської федерації (крім тих, які знаходяться у тимчасовій окупації)

ГАЛУЗІ: охорона здоров’я

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Кандидатами на отримання міні-гранту можуть стати виключно сільські заклади охорони здоров’я територіальних громад Сумської, Чернігівської, Київської, Харківської областей, які постраждали від військових дій російської федерації (крім тих, які знаходяться у тимчасовій окупації).

Можливості

Витрати грантових коштів можуть включати: придбання медичного або іншого необхідного обладнання та/або медичних меблів, необхідних для покращення надання медичних послуг у закладі чи за його межами.

Звертаємо вашу увагу на те, грантові кошти не можна використовувати на: придбання комп’ютерної техніки, канцелярського приладдя, витратних матеріалів (крім тест смужок для глюкометрів), медикаментів, будівельних матеріалів, виконання робіт чи послуг, оплати праці членів команди, яка працює над проектом, транспортні витрати, мобільний та інтернет зв’язок, банківські операції тощо. 

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ