30 ТИС, 20 ТИС АБО 10 ТИС ГРН – ГРОШОВІ ВИНАГОРОДИ В РАМКАХ КОНКУРСУ ЖУРНАЛІСТСЬКИХ МАТЕРІАЛІВ «ЛЮДИ ДІЇ: ІСТОРІЇ ТИХ, ХТО ВИСТОЯВ»

КОЛИ: до 6 серпня 2023 включно

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: медіа

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

До участі в конкурсі запрошуються журналісти та редактори з усієї України, які протягом року писали про український бізнес, особливо той, який працює в умовах війни.

Можливості

Готуючи матеріали про українських підприємців, медіа знайомлять тисячі своїх читачів з українськими товарами, формують у споживачів тверде переконання, що українське – це якісне, хороше, ексклюзивне, і тим самим допомагають бізнесу розвиватися.

А бізнес вже розвиває регіон: створює робочі місця, сплачує до місцевого бюджету податки, а з початком війни ще й активно донатить на армію. Розуміючи цей зв’язок, Спілка Українських підприємців спільно з компанією Нова пошта вже 3 рік поспіль проводить конкурс «Люди дії», щоб подякувати журналістам, які підтримують підприємців, та мотивувати їх продовжувати далі.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ