1 МЛН ГРН – ГРАНТИ ДЛЯ ГРОМАД НА СТВОРЕННЯ АБО ОНОВЛЕННЯ ФІЗИЧНИХ ПРОСТОРІВ ЦЕНТРІВ СПІЛЬНОТОТВОРЕННЯ

КОЛИ: до 23:59 23 липня 2023 року

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ:  громадський сектор

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого

Заявки приймаються від організацій громадянського суспільства (офіційно зареєстрованих громадських, благодійних організацій). Наявність партнерства з органами місцевої влади буде суттєвою перевагою при оцінюванні заявок.

Проєкти мають бути втілені у громадах з населенням до 100 тисяч людей.

Можливості

Під час втілення проєкту громади отримають консультаційну та експертну підтримку від менторів і менторок, що мають експертизу у питаннях архітектури, а також культури, комунікацій і соціальної взаємодії. Крім цього, громади будуть об’єднані у пари для взаємного обміну досвідом між собою за принципом «рівні-рівним».

На початку роботи, орієнтовно в середині серпня, по дві людини від кожної громади зможуть взяти участь у триденному воркшопі зі створення публічних просторів у Львові. Наприкінці проєкту, орієнтовно у лютому 2024 року, кожна громада зможе представити свій досвід, успіхи і вивчені уроки на спільній підсумковій конференції.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ