ДО 25 000 ЄВРО – ГРАНТИ НА ПРОЄКТИ В РАМКАХ СТАБІЛІЗАЦІЙНОГО ФОНДУ КУЛЬТУРИ І ОСВІТИ ВІД GOETHE-INSTITUT 2023

КОЛИ: до 26.07.2023 включно

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: культура та мистецтво

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Українські культурні організації, що працюють у галузі театру, танцю, кіно, музики, літератури, образотворчого мистецтва, перформансу, архітектури, бібліотек і музеїв.

Робота та перспективи організації-заявника обмежені через війну, а інші джерела фінансування її проєкту відсутні. Заявник у змозі отримати міжнародне фінансування, а також забезпечити та продемонструвати його ефективне використання відповідно до законодавства про державні закупівлі та антикорупційних стандартів. Щодо організації-заявника не розпочато та не перебуває на розгляді офіційне провадження у справі про банкрутство.

Можливості

Кошти можна використати на проєкти такого змісту:

  • підтримка культурного обміну та сприяння йому шляхом мистецьких постановок і співпраці, організації заходів і розробки програм для збереження культурної спадщини, охорони культурних цінностей;

  • заходи для структурної підтримки, такі як підвищення кваліфікації, цифровий розвиток, формування мереж або витрати на обладнання, персонал;

  • забезпечення захищеного простору для переміщених митців та мисткинь, а також  інституцій в рамках України.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ