ВІД 40 000 ДО 100 000 ДОЛ США – ГРАНТИ В РАМКАХ КОНКУРСУ ДЛЯ МІСЦЕВИХ ОГС ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СФЕРІ ЗАХИСТУ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

КОЛИ: не пізніше ніж 30 червня  2023 року, 23:59 за київським часом

ДЕ: Чернігівська область

ГАЛУЗІ: громадський сектор

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Подавати заявки мають право такі заявники: українські неприбуткові організації, що працюють у Чернігівській області та котрі направлять письмові заявки до оголошеного запиту. Перевага буде надаватись організаціям, які будуть здійснювати діяльність в цільових громадах програми CLEAR: м.Чернігів та Новобілоуська, Семенівська, Городнянська, Тупичівська, Ніжинська, Киїнська, Іванівська, Корюківська, Сосницька, Борзнянська, Деснянська, Новгород-Сіверська, Іванівська, Сновська громади, залучення інших громад допускається.  Всі організації-заявники повинні бути належним чином зареєстровані та їх діяльність має відповідати вимогам українського законодавства. Урядові та напівдержавні установи не мають права подавати заявки на отримання цих грантових коштів.

Можливості

Локалізований підхід CLEAR надає пріоритет розбудові потенціалу місцевих організацій громадянського суспільства (ОГС) для ефективного реагування відповідно до програми локалізації USAID та BHA. Зважаючи на те, що очікується, що гуманітарні наслідки конфлікту будуть затяжними, розбудова місцевого потенціалу має вирішальне значення на ранніх етапах реагування, щоб дати можливість постраждалому населенню задовольнити власні потреби у порятунку життя.  

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ