ДЕДЛАЙН: 27 липня 2025 року
ДЕ: вся Україна
ГАЛУЗІ: бізнес, харчування
❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️
Замовити оформлення грантової заявкиМетою Конкурсу є створення умов для сталого розвитку підприємництва в сфері громадського харчування у містах та селах шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування (покращення матеріально-технічної бази, запуск нового сервісу/формату/ меню, зміна локації або відкриття додаткової точки) малого та середнього бізнесу, шляхом надання мікрогрантів.
Для кого
У Конкурсі можуть брати участь діючі власники та керівники закладів за напрямами закладів громадського харчування Street & Casual Food (стрітфуд точки, фудтраки, кав’ярні, пекарні) та Middle Segment (ресторани, кафе, Dark kitchen, бари, паби, заклади при готелях), які прагнуть підвищити якість послуг, розширити асортимент або покращити операційні процеси.
Подати заявку має власник або офіційний представник за довіреністю.
Учасники конкурсу можуть подавати заявки за такими напрямами закладів громадського харчування:
Street & Casual Food
-
Стрітфуд точки — стаціонарні або мобільні об’єкти, що пропонують вуличну їжу швидкого приготування (бургери, хот-доги, кебаби, лапша, тощо).
-
Фудтраки — пересувні заклади громадського харчування на базі автомобіля або трейлера.
-
Пекарні — малі виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів із можливою точкою продажу.
-
Кав’ярні — заклади з помірним асортиментом страв і напоїв для споживання на місці.
Middle Segment
-
Кафе — заклади з помірним асортиментом страв і напоїв для споживання на місці.
-
Бари, паби — заклади з акцентом на напої (алкогольні й безалкогольні) та легкі закуски, часто з розважальними елементами.
-
Dark kitchen — кухні закритого типу, що працюють виключно на доставку, без фізичного залу для відвідувачів.
-
Ресторани — повноформатні заклади харчування з різноманітним меню, обслуговуванням офіціантами та атмосферним інтер’єром.
-
Заклади при готелях — ресторани або бари, що діють у складі готельного бізнесу та обслуговують як гостей, так і відвідувачів ззовні.
Конкурс проводиться на території України, за винятком тимчасово окупованих територій України, на якій органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження та/або територій територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).
Сума
-
ЛОТ 1 для Street & Casual Food фінансування одного проєкту з боку Фонду становить 250 000 грн.
-
ЛОТ 2 для Middle segment фінансування одного проєкту з боку Фонду становить 500 000 грн.
У кожній з категорій буде обрано по два переможці (разом чотири).
Співфінансування бізнес-ідеї від Учасників Конкурсу є обов’язковим і передбачає власний внесок в розмірі 100% і більше від розміру гранту.
Дедлайн
-
Прийом заявок: до 27 липня 2025 року (до 18:00)
-
Оголошення результатів: 4 вересня 2025 року