СПІЛЬНИЙ ПРОЄКТ SESAR ОДИН ПРОЄКТ РЕАЛІЗАЦІЇ – РОБОТИ

ДЕДЛАЙН: 21 січня 2025

БЮДЖЕТ: 640 000 000 євро

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити грант під ключ

Мета

Метою є модернізація інфраструктури повітряного транспорту в мережі TEN-T

Сфера застосування

Цей конкурс пропозицій стосується короткострокових потреб впровадження, що випливають із Програми розгортання. Ці потреби визначаються з урахуванням: технічних аспектів, які роблять відповідні підфункціональні функції важливими для просування у впровадженні загальної функціональності ATM; статус реалізації відповідних функціональних можливостей або підфункціональних можливостей ATM, спрямованих на заповнення будь-яких поточних прогалин впровадження; і внесок у продуктивність мережі, зосереджуючись на програмі розгортання SESAR «Сім’ї», яка в основному сприяє покращенню продуктивності мережі, цифровізації та цілям Європейської зеленої угоди.

Проекти будуть підтримуватися по цій темі:

  1. Підфункціональність ATM на інтеграції AMAN/DMAN (сімейство SDP 1.2.1). Проекти повинні реалізовувати як мінімум: поєднання систем AMAN і DMAN та інтегрувати процеси побудови послідовності;

  2. Субфункції банкомату на Extended AOP (сімейство SDP 2.2.2). Проекти повинні впроваджувати як мінімум: розширене впровадження даних/операційних елементів AOP та впровадження послуг з оцінки ефективності аеропорту;

  3. Підфункціональність ATM на інтеграції AOP/NOP (сімейство SDP 4.4.1). Проекти повинні впроваджувати як мінімум: Інтеграцію систем аеропорту з NOP;

  4. Субфункція ATM щодо початкового обміну інформацією про траєкторію A/G (у повітрі) (сімейство SDP 6.1.1). Проекти повинні впроваджувати як мінімум: модернізацію авіоніки;

  5. Підфункціональність ATM щодо обміну інформацією про початкову траєкторію A/G (на землі) (сімейство SDP 6.1.2). Проекти повинні реалізовувати як мінімум: оновлення локальної системи та інтеграцію даних;

  6. Субфункція ATM щодо розподілу наземної інформації про початкову траєкторію (сімейство SDP 6.3.1). Проекти мають реалізувати як мінімум: підключення до ADS-C Common Service та розгортання його наземної інфраструктури.

Важлива інформація для підготовки спільних проектних пропозицій

  1. Менеджер із розгортання має бути координатором кожного з проектів, поданих у рамках цієї теми. Кандидати повинні узгодити свої заявки з менеджером із розгортання SESAR, який надасть їм поради щодо доречності та відповідності їхніх пропозицій програмі розгортання SESAR і пріоритетам цього конкурсу пропозицій. Керівник розгортання SESAR також об’єднає відповідні проекти впровадження в один або декілька проектів, щоб забезпечити їх ефективну та оптимальну синхронізацію відповідно до Програми розгортання SESAR.

  2. Пропозиції щодо проектів, які не планується завершити до будь-якої з відповідних цільових дат впровадження, визначених у загальному проекті, не є прийнятними для фінансування в рамках цього конкурсу пропозицій.

Якщо буде обрано, важливо, щоб запропоновані проекти повністю реалізовували вищезазначені підфункціональні функції або згадані мінімальні компоненти протягом терміну, визначеного в грантовій угоді, та відповідно до цільових дат реалізації відповідного спільного проекту.

З цією метою пропозиції повинні визначати чіткі проміжні етапи, що відповідають Програмі розгортання SESAR і відповідним цільовим датам реалізації, що дозволяє уважно стежити за прогресом проектів. У відповідних випадках пропозиції повинні включати проміжний етап, який вимагає подання запитів до компетентних органів для сертифікації/затвердження інфраструктури та подання змін у функціональній системі в результаті впровадження вищезазначених функцій, необхідних для функціонування впровадження. Невиконання вищезазначених зобов’язань у повному обсязі призведе до скасування проекту та скасування повного фінансування CEF, наданого відповідному проекту(ам).

  1. Для проектів, які стосуються підфункціональності ATM на початковому обміні інформацією про траєкторію A/G (у повітрі), заявники повинні знати, що відповідні витрати є прийнятними, лише якщо обладнання буде доставлено та встановлено до 31 грудня 2027 року.

  2. Комісія заохочує та підтримує оперативні зацікавлені сторони бути «першими рушниками» у впровадженні спільних проектів. Отже, конкретні теми, які розглядаються в цій темі, можуть не бути включені в майбутні конкурси пропозицій або можуть бути запропоновані зі зниженим рівнем фінансування.

Узяти участь

Замовити грант під ключ

Ми допомагаємо оформити та зареєструвати вашу організацію як партнера від України для участі у міжнародних грантових програмах Європейської Комісії.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

CEF-T-2024-SIMOBGEN-SESAR-CP-WORKS