ЗАЛІЗНИЦЯ – ДОСЛІДЖЕННЯ, РОБОТИ АБО ЗМІШАНІ

ДЕДЛАЙН: 21 січня 2025

БЮДЖЕТ: 150 000 000 євро

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити грант під ключ

Мета

Метою є розвиток інфраструктурних проектів залізничного транспорту в комплексній мережі TEN-T.

Сфера застосування

Дослідження та / або роботи, пов’язані з:

  • будівництво/модернізація транскордонних і відсутніх зв’язків;

  • модернізація пропускної спроможності та продуктивності існуючих ліній, включаючи видалення залізничних переїздів та модернізацію, необхідну для поїздів довжиною 740 метрів, а також модернізацію, необхідну для полегшення міжнародних залізничних пасажирських і вантажних перевезень;

  • збільшення пропускної спроможності вузлів, у тому числі щодо кращого поєднання міжміського та місцевого трафіку;

  • взаємозв’язки між залізничним та іншими видами транспорту, зокрема внутрішнім водним і морським транспортом, а також проекти, спрямовані на інтеграцію залізничних і повітряних мереж, щоб зробити фідерну мережу для далеких рейсів більш стійкою. Проекти, розташовані виключно в межах периметра внутрішніх портів і морських портів, повинні подаватися відповідно до цих пріоритетів;

  • підключення вантажних терміналів до мережі TEN-T, включаючи будівництво/модернізацію залізничної інфраструктурної складової терміналів;

  • електрифікація колій лінії та модернізація/будівництво систем електрифікації.

Підтримка не буде надаватися вокзалам, окрім компонентів залізничної інфраструктури. Якщо проект містить такі компоненти, вони повинні бути представлені окремим пакетом робіт. Підтримка не надаватиметься діяльності, пов’язаній із системами класу B та рухомим складом.

Підтримка розгортання ERTMS на стороні відстеження, електронне блокування та/або компоненти радіозв’язку класу А (5G/FRMCS/GSM-R) надаватиметься лише у формі одиничного внеску.

У відповідних випадках проекти також повинні бути сумісні з узгодженням операційних процедур через кордони, щоб забезпечити найбільш ефективне використання підтримуваної інфраструктури.

Об’єкти та інфраструктура повинні бути доступними для використання всіма операторами на недискримінаційній основі.

Узяти участь

Замовити грант під ключ

Ми допомагаємо оформити та зареєструвати вашу організацію як партнера від України для участі у міжнародних грантових програмах Європейської Комісії.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

CEF-T-2024-COMPCOEN-RAIL-WORKS