ДО 1 МЛН ЄВРО – ГРАНТИ В КОНКУРСІ “ЄВРОПЕЙСЬКІ ПРОЄКТИ СПІВПРАЦІ” В РАМКАХ ПРОГРАМИ ЄС “КРЕАТИВНА ЄВРОПА”

КОЛИ: 23 січня 2024 р. 17:00:00 за брюссельським часом

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: культура

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Європейські проєкти співпраці відкриті для всіх секторів культури та креативу. Проте, з огляду на те, що конкурс є частиною програми “Культура”, проєкти із виключно аудіовізуальним контентом та/або виключно з організацій аудіовізуального сектору не мають права на участь.

Конкурс підтримує проєкти для втілення різноманітних заходів та ініціатив, що залучають митців та учасників, активних у різних галузях культури та креативної індустрії. Мінімум три організації для малих проєктів та п’ять організацій для середніх проєктів з різних країн Європи можуть створити консорціум і спільно втілити свій проєкт.

Організатори чекають на заявки від команд організацій, які:

  • представляють сектор культури і креативних індустрій;

  • є юридичною особою. ФОП також підходить;

  • вже понад два роки офіційно зареєстровані в Україні, ЄС, Албанії, Боснії і Герцеговини, Вірменії, Грузії, Ісландії, Косово, Норвегії, Ліхтенштейну, Чорногорії, Північної Македонії, Сербії, Тунісу або Туреччини.

Можливості

[ux_product_flip]

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ