1500 ЄВРО НА МІСЯЦЬ – СТИПЕНДІЯ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ КУЛЬТУРИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ RÉSIDENCE CULTURE 2024 (ФРАНЦІЯ)

КОЛИ: 15 жовтня 2023 року, 23:59 (за паризьким часом)

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: культура

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

Для кого:

Подати заявку може будь-який іноземний фахівець у галузі культури, який виконує управлінські, менеджерські функції, функції громадського розвитку тощо у своїй установі та бажає розвивати конкретний професійний проект з оператором у Франції.

Професійний проект може стосуватися певної сфери культури – спадщини, архітектури, культурних і творчих секторів (кіно, книга, аудіовізуальні засоби, мода, дизайн і ремесла, художня творчість (візуальне та візуальне мистецтво, виконавське мистецтво) – або бути наскрізним (наукова культура) , культурне та адміністративне управління, розробка культурної політики тощо).

Митці, студенти, викладачі та дослідники та агенти французької культурної мережі за кордоном (культурні служби посольств, французькі альянси) не мають права.

Можливості

Ця стипендія повинна покривати щоденні витрати під час професійного занурення, а також витрати, пов’язані з проживанням.

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ