РЕЖИСЕРСЬКО-ПОСТАНОВОЧНА ПРОГРАМА ДЛЯ КІНЕМАТОГРАФІСТІВ З УКРАЇНИ «FILM BRIDGE – UKRAINE»

КОЛИ: до 25 жовтня 2023 року

ДЕ: вся Україна

ГАЛУЗІ: культура

❗️Ми допомагаємо в оформленні та подачі заявки на цей грант❗️

Замовити оформлення грантової заявки

«Film Bridge – Ukraine» — це власна програма Школи Вайди, яка реалізується у співпраці з Ґдинською школою кіно і спрямована на розвиток проектів молодих українських кінематографістів, режисерів і сценаристів, які хочуть зняти власне кіно.

У програмі можуть взяти участь особи, які вже дебютували як режисери, а також автори, які зняли свої перші повнометражні художні чи документальні фільми. Під час відбору, окрім попереднього кінодосвіду, найважливішим буде ідея для фільму, яку учасник хотів би розвинути під час програми. Кілька місяців, шість молодих авторів/авторок (з українським громадянством) працюватимуть над розробкою своїх проектів – художніх і документальних – з досвідченими польськими кінематоргафістами.

Сума

Навчальна програма.

Можливості

Учасники програми «FILM BRIDGE – UKRAINE» розвивають свої ідеї для фільму, вчаться працювати з актором та працювати на знімальному майданчику, під час роботи над вибраною художньою сценою зі свого проекту та зйомок власного документального фільму.

Вони також беруть участь (як співробітники) у створенні спільних сцен на семінарі Script/Studio Prób у Школі Вайди та діалогових сценах у Ґдинській школі кіно (здійснених під час їхнього перебування в Ґдині).
Програма поділена на онлайн-заняття (грудень, січень), стаціонарні заняття в Школі Вайди (лютий, березень) і в Ґдинській школі кіно (квітень, травень, червень).

Можливо, ви захочете самостійно оформляти грантові заявки й на постійній основі отримувати безповоротні грантові кошти на свої проєкти!? А щоб ви навчилися робити це правильно, ми розробили для вас: 

🔴 Онлайн курс з написання грантових проєктів ТУТ

🔴 Посібник “ЯК ОТРИМАТИ ГРАНТ!” Детальніше ТУТ